dissabte, 4 de maig del 2013

Jornada 26 - Dissabte 4/05/2013

Mercantil CE "E" 5 - Cercle Sabadellès 1856 4
Partit disputat a les instal.lacions poliesportives municipals Arrahona-Merinals de Sabadell el dissabte 4 de maig de 2.013 a les nou del matí.
Els golejadors de la jornada han estat: Albert Bosch, Oriol Ventura i Sergi Sala (2).
La crònica de la Marta:
Surt el Cercle amb Joan Ballart a la porteria, Alex i Tati, Al bert, Arnau i Segi i Joan. Primera part marcada per un gol molt matiner del Mercantil que ràpidament empata l'Albert. Al cap d'un minut es torna a avançar el Mercantil.
Ja en el segon quart amplia la distancia l'equip local.(3-1) que redueix l'Oriol (3-2) i arriba l'empat després d'una gran passada de l'Alex i rematada del Sergi (3-3) .Golas del Sergi (3-4). Ja a l’últim quart empata el Mercantil (4-4). S'adelanta equip local de falta.(5-4).Final