dissabte, 11 de maig del 2013

Jornada 28 - Diumenge 19/05/2013

Sant Quirze V. FC "C" 4 - Cercle Sabadellès 1856 4
Partit disputat a les instal.lacions municipals de Sant Quirze del Vallès el diumenge 19 de maig de 2.013 a les tres de la tarda.
Els golejadors de la jornada han estat: Oriol Ventura(2), Sergi Sala i Albert Bosch.
La crònica de la Marta:
El Cercle surt amb Joaquim a la porteria, Tati i Alex a la defensa, Albert al mig, bandes per Sergi i Joan Simo i en punta Oriol Ventura.S'acaba el primer quart amb 0-3 a favor del Cercle amb doblet de Uri Ventura i un de Sergi Sala. Bonissim primer quart del Cercle que ha sortit molt fort.
El Cercle marca el 0-4 despres d'unes mans fora l'area del porter i gol de falta de l'Albert Bosch.
El Sant Quirze redueix distancies mitjançant un gol de corner (1-4).
Un altre gol del Sant Quirze a la meitat del tercer quart fa apretar el marcador (2-4). El Sant Quirze aconsegueix empatar el partit en un final que es podia haver decantat per les dues bandes.
Resultat final: Sant Quirze 4-4 Cercle Sabadelles.